BCT-Touristik

Japan4Youth

Wij over ons

De geschiedenis van BCT-Touristik

De onderneming BCT Touristik bestaat sinds 1992, dus inmiddels 18 jaar. Het hoofdkantoor bevindt zich sinds 2007 in Siegburg, tussen Keulen en Bonn. Het is een familieonderneming dat uit een jong en gemotiveerd team bestaat dat zich tot taak heeft gesteld studie- en schoolreisen alsook verre reizen te organiseren.
Naast een omvangrijk cultuurprogramma en het beleven van flora en fauna van het desbetreffende land staan ook bijzondere belevenissen op het programma die je niet zo snel zal vergeten. Afhankelijk van de desbetreffende bestemming kun je je in avonturen zoals trekking, duiken of riverrafting storten. Doe met ons unieke ervaringen op en ontdek vreemde werelden waarop je ook in enkele jaren nog gek zal zijn.

Ons Logo

BCT-Logo

Het logo van BCT-Touristik bestaat uit twee symbolen: het eerste is een zon die je als teken van god kunt opvatten en in de verte ligt. Die verte willen we gemeenschappelijik bezoeken. Het tweede symbool, het Oud-Egyptische horusoog, verduidelijkt de blik naar het vreemde en nodigt ertoe uit om zich op weg te begeven en het onbekende te ontdekken.

Aquarium Osaka

Onze groepen

BCT-Touristik organiseert groepsreizen waaraan iedere jongere en jongvolwassene kan deelnemen. Daaronder bevinden zich o.a. ook reizen voor judo-groepen, tuinbouwscholen, Japanse koikarpers verenigingen, enz.. De grootte van een groep ligt tussen 18 en 25 peronen. Deels zijn meerdere groepen met dezelfde bestemming tegelijkertijd op reis waardoor de mogelijkheid bestaat om te kiezen tussen meerdere dagprogramma's. Daarbij stellen we het hele reisprogramma naar je wensen op en passen we het aan voor de desbetreffende groep.