BCT-Touristik

Japan4Youth

Reisen met Bct-Touristik

De BCT-reizen kenmerken zich door een evenwichtige mix tussen cultuur, natuur en activiteiten. Daarbij krijgt de groep, naast het door ons geplande programma, altijd zo veel vrije tijd als gewenst om alles ook op eigen houtje te kunnen verkennen. Leer de culturen en eigenheden van de verschillende bestemmingen in hun verleden, heden en toekomst kennen. Laat het beleefde in rustpauzen bezinken voordat het verder gaat. Naast het culturele gedeelte biedt BCT-Touristik ook een avontuur- en sportprogramma naar keuze aan. Afhankelijk van de bestemming houdt dit duiken, zwemmen, fietsen of trekken in.

Daarbij komen plaatsafhankelijke belevenissen zoals rafting, kameel rijden, wandeltochten door de jungle of trekking. Bij de Japan4Youth-reizen is bovendien, al naargelang de reisdatum, als highlight een bezoek aan de Comiket, de Tokyo Anime Fair of een baseball game gepland.

Bezoek met ons het land en de mensen. Wanneer je tijdens de reis vragen hebt, kan je je tot je BCT-gids wenden, die zelf teminste een jaar in Japan heeft geleefd. Hij is heel goed op de hoogte over de plaats en kan ook bij buien een beetje uit de biecht klappen. Zo krijg je informatie die niet in iedere reisgids staat. Bovendien is hij ook steeds op de hoogte van de actuele politieke en culturele ontwikkelingen van het land en kent insidertips voor evenementen 's avond, zoals restaurants, cafés en discotheken.

Voor iedere bestemming krijg je uitgebreide informatie-brochures die de belangrijkste vragen m.b.t. de reis beantwoorden. Verder kan je je natuurlijk ook altijd tot je gids wenden of telefonisch met ons contact opnemen. In de zogenoemde sympathie-magazijnen kan je je een beeld vormen over het desbetreffende land inclusief religie, cultuur, geschiedenis en politiek. Zo ben je al vóór het begin van je reis prima geïnformeerd en kan je je instellen op het land en de mensen ter plaatse.