BCT-Touristik

Japan4Youth

Overzicht

Basic trip 15 dagen

Op ons reis door Japan beleef je de sappige jeugd- en anime-cultuur van megasteden zoals Tokyo en Osaka! Verbaas je bij de blik van een wolkenkrabber over de neonlichten-huizenzee die zich uitstrekt tot aan de horizont. Bovendien bezoeken wij indrukwekkende burgen, keizerlijke palasten, tempels met tamme herten en mystieke schrijnen. Overdag wachten avonturen zoals riverrafting op jij en 's nachts een traditionele Japanse herbergen en een futuristische capsule-hotel.

Route:
Amsterdam - Frankfort - Tokyo - Kobe - Osaka - Himeji - Kyoto - Nara - Gifu - Nagoya - Nikko - Tokyo - Frankfort - Amsterdam

Advanced trip 23 dagen

Na een taalcursus en een cursus over business-handleiding in Fukuoka kan jij je nieuwe kennis op de verdere reis gebruiken! Wij touren door Japan naar Tokyo en beleven daarbij actieve vulkaankrater, palasten en kastelen, tempels en schrijnen. In de metropolen en szene-wijken van Japan beleef je direct de manga-cultuur en jeugd-lifestyle.

Route:
Amsterdam - Frankfort - Fukuoka - Kumamoto - Dazaifu - Hiroshima - Kobe - Osaka - Himeji - Kyoto - Nara - Gifu - Nagoya - Nikko - Tokyo - Frankfort - Amsterdam

City trip 8 dagen

Megastad Tokyo: beleef de anime-cultuur en lifestyle in een zee uit wolkenkrabbers en neonlichten. Ontdek de mystieke tempels en schrijnen in de omgeving van Tokyo. Zeg "konnichiwa" naar de Fuji-san. Bezoek met ons de grootste manga-beurs van de wereld - de Comiket! Celebreer met ons het nieuwe jaar al seven uren vroeger in de grootste metropool van de wereld! Go Tokyo!

Route:
Amsterdam - Frankfort - Tokyo - Kamakura - Fuji-san - Nikko - Tokyo - Frankfort - Amsterdam